Påske på Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark byder på en masse sjove aktiviteter i påsken. Så tag en pause fra påskefrokosterne og inviter venner og familie på en af vores gratis omvisninger og besøg vores nye snedkerudstilling, Unfolds. Du kan også slå din kreativitet løs i vores familieværksted, hvor du kan designe dit helt eget påskeæg

Design dit eget påskeæg i familieværkstedet
Skal dit påskeæg være inspireret af rokoko, art nouveau eller popdesign? Kom forbi vores familieværksted og design dit helt eget påskeæg med inspiration fra forskellige ismer.
I værkstedet ser vi nærmere på stilretningernes æstetiske kendetegn og på, hvordan farver, mønstre og motiver bruges i de forskellige perioder.

Der bliver inspirationsbilleder og et væld af spændende materialer at arbejde med.

Værkstedet er gratis og alle fra 5 år kan være med.
Fordi det er påskeferie, åbner familieværkstedet også midt på ugen.

Søndag d. 9/4 kl. 13.00 -16.00
Tirsdag d. 11/4 kl. 13.00 -16.00
Søndag d. 16/4 kl. 13.00 -16.00

Kom før kl. 15.30, her lukker vi nemlig for nye gæster.

Tag på stolejagt og tegn japanske dyr med Design To Go
Hvor mange stole af plastik er der i udstillingen The Danish Chair? Og er det mon en tiger, en slange eller en fugl, de japanske krigere har dekoreret deres sværd med for at overtage dyrenes superkræfter?
Designmuseum Danmark har udviklet en række aktivitetskort for børn, der hiver udstillingerne ned i børnehøjde. Tag Design To Go-kortene med rundt og tegn, tæl og find, når du går på opdagelse i vores mange udstillinger. Hver udstilling har sine egne opgaver og gode historier.

Design To Go er gratis og kan hentes i receptionen.

Kom til gratisomvisninger og bliv klogere på de danske designikoner
Det er få designs, der opnår ikonstatus. I mart, april, maj og juni har du chancen for at høre historien bag en række af dem. Hver onsdag tilbyder Designmuseum Danmark nemlig gratis ikonomvisning på tværs af alle vores udstillinger. Hør for eksempel om Mågestellet, den S-formede Verner Panton-stol og Poul Henningsens pendel PH5.

Omvisningen er gratis, når entreen er betalt. Der er begrænset plads, og det er ikke muligt at reservere på forhånd. Tilmelding fungerer efter først til mølle-princippet.

Sidst opdateret 22.03.2017


Design-museum-danmark Instagram Facebook YouTube Tripadvisor