Japansk arkitektur, design og street food

mandag kl. 12:00 den

Program d. 5. juni
Kl. 12.00 – 12.45: Omvisning på Dansk Arkitektur Center
Kl. 13.00 – 13.45: Sticks fra Yatai og grøn te på Ofelia Plads
Kl. 14.00 – 14.45: Omvisning på Designmuseum Danmark
Husk cyklen!

Køb din billet

Mød japansk design og arkitektur, når Dansk Arkitektur Center og Designmuseum Danmark inviterer indenfor i deres udstillinger og byder på japansk street food undervejs!

Turen starter på Dansk Arkitektur Center (DAC), hvor du kan møde den japanske stjernearkitekt Hiroshi Sambuichi, der skaber bygningsværker i ét med naturen. Her får du de vigtigste nedslag i udstillingen ‘Hiroshi Sambuichi – Moving Materials’.
Herefter hopper vi på cyklerne og sætter kurs mod Designmuseum Danmark. Undervejs gør vi et stop på Ofelia Plads, hvor vi spiser japanske sticks fra Yatai by Jens Rahbek og drikker grøn te.

Jens Rahbek har været pionér inden for japansk madkunst. Han er manden bag bl.a. Sticks ‘n’ sushi, Etika og Ebisu: Jens Rahbek har stået bag flere succeser, der har bragt den japansk mad ind i danskernes hverdag.

Eventen slutter på Designmuseum Danmark, hvor du får chancen for at gå på opdagelse i det symbolske japanske univers, som har været en stor inspirationskilde for dansk kunsthåndværk og design. Her får du en introduktion til udstillingen ‘Learning from Japan’, der præsenterer museets dragende japanske samling og dansk kunsthåndværk og design med inspiration fra Japan.

OBS! Medbring egen cykel!

Eventen er en del af fejringen af 150 års-jubilæet for det diplomatiske samarbejde mellem Japan og Danmark.