Sommer­skole Uge 26

Hver mandag kl. 10:00, tirsdag kl. 10:00, onsdag kl. 10:00, torsdag kl. 10:00 og fredag kl. 10:00 i perioden

26. – 30. juni 2017
kl. 10-16, hver dag

Der er plads til 12 elever.

Designværkstedet
Designmuseum Danmark

2.500,00 DKK incl. moms

Book sommerskole her

Design dine egne smykker. På sommerskolen arbejder vi med at lave smykker i mange forskellige materialer såsom fx kobber og akryl. I løbet af ugen gennemgår vi forskellige designprocesser, og du får chancen for at prøve kræfter med skitser, modellering og enkle guldsmedeteknikker som at save, file og lodde. Hvis du har lyst til at arbejde i sølv, er det også muligt – dog mod ekstrabetaling.

Vi går på opdagelse i det nære byrum og bliver inspireret af arkitekturen og omgivelserne omkring os. Vi udforsker udstillingen Dansk Design Nu på Designmuseum Danmark og kigger på moderne smykker.

Vi brainstormer på forskellige kreative idéer og vælger et design, som bliver til et færdigt smykke. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, og alle kan være med. Det eneste du skal medbringe er nysgerrighed og lyst til at lære og eksperimentere – og måske kaste dig ud i noget helt nyt. Hvert barn får individuel sparring ud fra egne idéer og ønsker.

Vi spiser sammen hver dag, og du medbringer selv madpakke. Vi sørger for noget at drikke.

26. – 30. juni 2017, kl. 10-16, hver dag

Der er plads til 12 elever.

Læs mere her (PDF)