STØT MUSEET – OG GIV NYT DANSK DESIGN VIDERE


Foto: Pernille Klemp

Giv noget godt videre: Støt Designmuseum Danmark og vær med til at skabe unikke designoplevelser. Med bare 200 kr. kan du gøre en stor forskel for os – og så er din støtte endda fradragsberettiget for dig.

Vi tror på, at design skal deles. Og du hjælper med din støtte til at gøre ny dansk design tilgængeligt for eftertiden. Din støtte går i 2016 til vores formidling og indsamling af samtidens mest toneangivende og talentfulde danske designere.

Du kan støtte som privatperson eller som virksomhed. I dag skabes størstedelen af vores økonomi via egenindtjening, og din hjælp gør en uendelig stor forskel i vores arbejde som statsanerkendt specialmuseum. Private, organisationer og vores mange samarbejdspartnere er i høj grad med til at sikre, at vi fortsat kan tilbyde viden, samlinger og udstillinger i verdensklasse – og åbne og vedligeholde museets fredede bygninger, der står centralt i den danske kultur- og bygningsarv.

Støttebeløbet er fradragsberettiget for dig og indgår automatisk som fradrag i din skattebetaling.

På forhånd tusind tak for din støtte!

Mange hilsner

Anne-Louise Sommer
Museumsdirektør

Hvorfor kan du oplyse dit CPR-nummer?

Hvis CPR-nummer oplyses kan SKAT registrere det skattefradrag, man får for sit støttebeløb. Udfylder du nedenstående formular, sendes informationerne i en krypteret tekstfil beskyttet af password. Vi garanterer fuld diskretion og sikker opbevaring af alle personlige data.

Fradragsværdien er ca. 32 % af donationsbeløbet. Skattefradraget gives iht. reglerne i ligningsloven § 8a. Bidrag for 2016 skal modtages inden 31. december 2016.

Ønsker man udelukkende at indbetale et støttebeløb, dvs. uden at få skattefradrag, skal man ikke oplyse sit CPR-nr.

Tak fordi din støtte.


DKK (Minimum 200 kr)


(Uden -)Sidst opdateret 07.02.2017


Design-museum-danmark Instagram Facebook YouTube Tripadvisor