Designguide til publikum

1. oktober 2016

“Wow. Now where can we see more design in Copenhagen?”. I mange år har frontpersonalet på Designmuseum Danmark været guider for et nysgerrigt, internationalt designpublikum. Med en stor, markant vækst i internationale besøgende er Designmuseet blevet et naturligt startsted i mange turisters møde med design i Danmark. Turisterne ønsker at komme om bag facaderne og få et indblik i det Danmark, der er verdenskendt for design.

“Når publikum har set vores samling og udstillinger, så sker det ofte, at vi bliver guider til endnu flere designoplevelser ude i byen. Det har vi valgt nu at gøre en dyd ud af med en trykt guide, der kan inspirere turisterne til at gå på opdagelse i byens designoplevelser og -skatte”, forklarer kommunikationschef Nikolina Olsen-Rule.

Guiden er blevet til i samarbejde med Wonderful Copenhagen og udleveres til publikum i billetskranken.