Udbud: Design Destination Denmark

1. februar 2016

Designmuseum Danmark vil sammen med en række designaktører sætte Danmark og København på verdenskortet som førende global designdestination. Museet har sammen med Dansk Design Center, Design denmark, northmodern, Danske Kunsthåndværkere & Designere og Kolding Kommune dannet en åben alliance for at demonstrere og hylde mangfoldigheden i dansk kunsthåndværk og design og dets potentiale for værdi, vækst og livskvalitet. Sammen arbejder vi på en fælles event- og arrangementsplatform: Design Destination Denmark (DDD).

Design Destination Denmark er en langsigtet indsats, og arbejdsgruppen bag opererer som en åben og inkluderende alliance. Initiativet kommer fra designsektoren selv, på tværs af offentlige og private aktører, såvel store som små, og denne bottom-up-tilgang er et vigtigt afsæt. DDD ønsker at samle hele feltet om en favnende, seriøs designsatsning, som hele verden valfarter til, for at give Danmark som designdestination endnu bedre rammer for inspiration, vidensdeling og nye relationer – og tilbyde såvel borgere som turister og internationale designfolk en veltilrettelagt, berigende og stærkt inspirerende oplevelse. I februar 2017 udbød alliancen en åben tilbudskonkurrence med det formål at vælge en samarbejdspartner til udmøntningen af den første udgave af Design Destination.

Læs mere om udbuddet hos Design denmark