Foto: Designmuseum Danmark

Skoletjenesten på Designmuseum Danmark tilbyder undervisningsforløb med udgangspunkt i museet samlinger og særudstillinger. I vores undervisning arbejder vi med pædagogiske greb og metoder, der sikrer en varierende, vedkommende og inkluderende undervisning.

På Designmuseum Danmark tilbyder vi skoler og uddannelsesinstitutioner unikke rammer for praksisorienteret undervisningsforløb med besøg i vores designværksted. I værkstedet får eleverne koblet oplevelser fra museets udstillinger med deres egne, kreative praksisser. Designværkstedet bliver rammen for elevernes egne designprocesser, hvor de med et rigt udvalg af materialer kan omsætte teori og ideer til et konkret produkt.

Undervisningen på Designmuseum Danmark udvikles og tilrettelægges så de understøtter nye forenklede fællesmål.

Læs mere om vores undervisningsforløb her

Kontakt bookingkontoret:
Vores telefon 20 75 19 99, har åbent hver onsdag og torsdag mellem kl. 10.00-16.00.
Kontakt os øvrige dage på email:
booking@designmuseum.dk

Sidst opdateret 23.01.2017