Skip to content

Designfestival

3daysofdesign på Designmuseum Danmark

Velkommen til 3daysofdesign!

Som en del af designfestivalen 3daysofdesign kan du på Designmuseum Danmark deltage i en række talks, udstillinger, filmvisning og andre aktiviteter i dagene 12-14. juni. Her kan du møde designere, arkitekter, kunstnere og kreative firmaer, der arbejder med fremtidens udfordringer, bæredygtige løsninger og godt håndværk. Det er folk, der tør at drømme, eller ’Dare to Dream’, som overskriften lyder i år til 3daysofdesign.

Hvad er 3daysofdesign?

3daysofdesign har fundet sted siden 2013 og spreder sig over hele København. Festivalen bliver betragtet som Skandinaviens vigtigste design-festival og mere end 250 brands udstiller under festivalen.

Det er gratis og åbent for alle at deltage, og man behøver ikke registrere sig. Det er kun museets egne udstillinger, som kræver billet.

Program

Museet vil alle tre dage under festivalen være vært for en række samtaler, produktlanceringer og debatter. Her linkes til programmet for dagene på Designmuseum Danmark:

Det sker onsdag den 12. juni

Det sker torsdag den 13. juni

Det sker fredag den 14. juni

Nedenfor kan du lade dig inspirere af udvalgte arrangementer i programmet.

Circular Furniture Days

I museets grønne have samler ‘Circular Furniture Days’ pionerer inden for bæredygtige forretningsmodeller, samarbejder og netværk, der gavner både virksomheder og den bredere klimadagsorden.

Petal pavillon

Under 3daysofdesign kan du også opleve den seks meter høje pavillon PETAL skabt af Lasovsky Johansson Architects (Juras Lasovsky og Hanna Johansson) i museumshaven. Pavillonen, der blev udviklet til CHART art fair i 2023 som et bud på smukt, funktionelt og ansvarligt bæredygtigt design, bliver her genopført for første gang. Den store struktur er skabt ud af simple liggestole, som er sat sammen til en cylinder, der lige som en blomst kan åbne og lukke sig, alt efter om det er dag eller nat.

Pop-up med Helle Mardahl​

I et sjovt og farverigt samarbejde med den danske glaskunstner Helle Mardahl kan gæster udforske et univers af smukke glasgenstande – alle unikke og mundblæste.

Danish Modern

Inde i museet udfolder den nyåbnede udstilling DANISH MODERN historien om dansk design – med særlig fokus på nogle af de største danske designere fra det 20. århundrede.

Læs mere