Klint Café

Menu Spis, drik & nyd design

Danske traditioner med oprindelse i vores familier – med vores eget moderne twist. Her finder du vores menu. Den opdateres løbende, og der kan være afvigelser på kortet, når du kommer, da vi ofte skifter menu i henhold til sæson og råvarer – og for at gøre hverdagen såvel som dit besøg til en oplevelse. Velkommen og velbekomme.

Hent og del menuen (PDF)

 

FROKOSTRETTER

Dagens suppe
hjemmebagt brød

Kålsalat 
efterårsvinaigrette, syltede beder, yoghurt
mandler og hjemmebagt brød
laks eller gedefriskost

Ugens frokostret 
se tavle eller spørg din tjener

Julemedister
kål og stuvet kartoffel

SMØRREBRØD

2 STK. SMØRREBRØD 120,-

Vi anbefaler 2 stykker pr person.

Anderillette
radicchio, granatæble- og balsamicovinaigrette, sennep

Tartar af saltet okse
kapers, brunet smør, bladselleri

Lammerullepølse
selleriremoulade, skalotteløg, salvie

Svampepaté
balsamicomayo, julesalat, nøddetouille

Hønsesalat
karry, spidskål, æble, sprød Nielsenskinke

”Gravad” laks
saltbagt persillerod, dild, ristede hasselnødder

Julesild
crème fraîche, fedtegrever, rødløg

TIL DE SMÅ

Børnemenu inkl. æblemost

Vælg mellem:

Grillspyd: kødboller eller kylling
kokkens ketchup, agurk, gulerod, brød

Toast
skinke, ost, agurk, gulerod

SMÅT & SØDT

Hjemmebagte kager
chokolade, gulerod, citron og blåbær, hvid chokolade og hindbær

Snacks
oliven, nødder eller tapiokachips

2 slags ost
sprød rug, honningmarinerede nødder

KLINT’s Ris á la mande

Mere om caféen

Caféen serverer en let morgenmad fra 10.00 til 11.00.

Køkkenet har åbent for frokost fra 11.00 til 16.30.

Vil du booke bord eller læse mere om vores rammer?

Klint café

Lokaleleje