Besøg os

Lej lokaler Historiske rammer om store oplevelser

Kontakt Om lokaleleje: booking@designmuseum.dk

Lokaler med spise og drikke Har du en event, der kræver den rette menu? +45 2252 2286 klintcafe@designmuseum.dk

Designmuseum Danmark danner en eksklusiv og historisk ramme om alle typer events, såsom f.eks. dagsmøder, prisoverrækkelser, receptioner, gallamiddage, mærkedage og seminarer. Lej for eksempel festsalen til jeres næste konference eller caféen til firmamødet.

Sammensæt jeres besøg med en pakke med omvisning, adgang til udstillingerne eller udvalgte produkter fra butikken. Al forplejning sker via vores café Klint, der hjælper med at sammensætte den helt rigtige menu.

Festsalen

Designmuseum Danmarks historiske Festsal udlejes til fester, foredrag, koncerter, receptioner mv. Der er siddepladser til max. 120 personer. Vi har A/V-udstyr og netadgang med WIFI.

Klint Café

Vores café ligger lige inden for hoveddøren med adgang til museumshaven Grønnegården. Adgang er gratis, så kom ind og se jer om. Uden for museets åbningstid kan caféen danne en eksklusiv ramme om møder, fester og lanceringer.

Personlig guide

Book en guided tur på Designmuseum Danmark og få en helt unik oplevelse. På vores ture kommer I på en spændende rejse i museets udstillinger med en af vores designguider og kommer helt tæt på en verden af design. Find den helt rigtige tur, der passer til jeres virksomhed, organisation eller private selskab. Guidede ture