Besøg os

Lej lokaler Historiske rammer om store oplevelser

Kontakt Om lokaleleje: klintcafe@designmuseum.dk Lokaler med spise og drikke Har du en event, der kræver den rette menu? +45 2252 2286 klintcafe@designmuseum.dk

Designmuseum Danmark danner en eksklusiv og historisk ramme om alle typer events, såsom f.eks. dagsmøder, prisoverrækkelser, receptioner, gallamiddage, mærkedage, produktlanceringer og seminarer. Lej for eksempel festsalen til jeres næste konference eller caféen til firmamødet.

Sammensæt jeres besøg med en pakke med omvisning, adgang til udstillingerne eller udvalgte produkter fra butikken. Vores café Klint hjælper med at sammensætte den helt rigtige menu.

Festsalen

Designmuseum Danmarks historiske Festsal udlejes til fester, foredrag, koncerter, receptioner mv. Der er siddepladser til max. 120 personer. Vi har A/V-udstyr og netadgang med WIFI.

Klint Café

Vores café ligger lige inden for hoveddøren med adgang til museumshaven Grønnegården. Caféen kan være en eksklusiv ramme om møder, fester og lanceringer uden for museets åbningstid. Adgang er gratis, så kom ind og se jer om.

Designværkstedet

Designværkstedet er en aktiv ramme for vores undervisningsforløb. Når det ikke er i brug lejes huset i mindre omfang til møder eller workshops.