Besøg os

Lej lokaler Historiske rammer om store oplevelser

Lokaler med spise og drikke
Har du en event, der kræver den rette menu?
+45 2252 2286
klintcafe@designmuseum.dk

På grund af covid-19 har Designmuseum Danmark måtte fremskyde en stor gennemgribende renovering. Coronakrisen har ændret publikumsbilledet og fundamentet for vores museum, nu og i en lang periode fremover. Derfor vil Designmuseum Danmark fortsat være lukket, og vi igangsætter et stort gennemgribende renoveringsprojekt for at komme stærkt igen.

Projektet, der er finansieret af fondsmidler, vil efter planen blive igangsat snarest muligt. Derfor er museet lukket for publikum frem til primo 2022.

Indtil alt atter bliver normalt, vil vi løbende uploade øvelser, guides og ideer I kan bruge i jeres undervisning og hverdag. Vi samler det hele i vores digitale guide, som I kan tilgå her.

Tilmeld jer også gerne vores nyhedsbrev, så I er først med nyhederne om museet og digitale værktøjer. Tilmeld jer her.

Pas på jer selv og hinanden. Vi glæder os til at se jer på museet igen.

Festsalen

Designmuseum Danmarks historiske Festsal udlejes til fester, foredrag, koncerter, receptioner mv. Der er siddepladser til max. 120 personer. Vi har A/V-udstyr og netadgang med WIFI.

Klint Café

Vores café ligger lige inden for hoveddøren med adgang til museumshaven Grønnegården. Adgang er gratis, så kom ind og se jer om. Uden for museets åbningstid kan caféen danne en eksklusiv ramme om møder, fester og lanceringer.

Personlig guide

Book en guided tur på Designmuseum Danmark og få en helt unik oplevelse. På vores ture kommer I på en spændende rejse i museets udstillinger med en af vores designguider og kommer helt tæt på en verden af design. Find den helt rigtige tur, der passer til jeres virksomhed, organisation eller private selskab. Guidede ture