Bibliotek

Velkommen

Biblioteket er lukket frem til sommer 2022

Kontakt biblioteket
+45 40998803
bib@designmuseum.dk

Følg os på Facebook

Søg i Biblioteket og tjek din lånerstatus

Designmuseum Danmark og Biblioteket er midlertidigt lukket frem til 2022, mens museet gennemgår en omfattende bygningsrestaurering. Vi forventer at åbne op for fjernlån igen den 1. september 2021, så du igen kan låne hos os på afstand, indtil museet genåbner.

Designmuseets bibliotek er Nordens største inden for design og kunsthåndværk. Det er offentligt og åbent (gratis) for alle og er museumsbibliotek, forskningsbibliotek samt hovedfagsbibliotek i det danske biblioteksvæsen.

Bibliotekets formål er at stille viden, information og dokumentation om kunsthåndværk og design til rådighed. Biblioteket skal inspirere til udvikling af ny formgivning og være kilde til forskning i formgivning, design- og kunsthistorie.

Søg i biblioteket

Designmuseets bibliotek er Nordens største forskningsbibliotek inden for områderne design, kunsthåndværk, kunstindustri, grafisk design og produktdesign samt Asiens kunst. Biblioteket består af tre afdelinger: Bogsamlingen, Arkiv for Dansk Design og Plakatsamlingen.

Biblioteket er et offentligt, landsdækkende bibliotek. Alle er velkomne.

Søg i vores samlinger, bøger og tidsskrifter

Bliv låner

Det er nemt at blive låner på Designmuseum Danmarks Bibliotek. Her kan du læse om hvordan. Og om alt det, du får adgang til:

Bliv låner og brug biblioteket

I fokus: nyheder, tips og inspiration

Her kan du bl.a. finde nyheder fra biblioteket, anbefalinger af bøger og små artikler om skatte i bibliotekets samlinger:

I fokus

Ressourcer: Modeguide

Vi viser vej i moden. Vi har samlet viden og ressourcer om modefeltet. Få et hurtigt overblik:

Brug bibliotekets modeguide

”Et af de vigtigste biblioteker i verden"

– Michael Sheridan, arkitekt og designforsker (Politiken, 22. 9. 2013)