Deltag og støt

Samarbejder sponsorer & partnerskaber

Kontakt
Vil du vide mere om samarbejdsmuligheder?

Kristian Rise
Udviklingschef
+45 22 32 63 31
kri@designmuseum.dk

 

Takket være aktive samarbejder med virksomheder, organisationer og glade givere kan vi fortsat udstille og indsamle design i verdensklasse – og levere nationalt anerkendt undervisning til nye generationer. Vi byder med glæde nye virksomheder og organisationer med som samarbejdspartnere. En tilknytning kan gå fra et partnerskab, der varer i flere år – til en enkeltstående event, en udstilling eller et undervisningsprogram. Vi vil gerne gøre det til et kvalitetsstempel at være ”Associated with Designmuseum Danmark”.

Der er mange måder at samarbejde med os på. Se nogle af eksemplerne her:

Designfeltet samles om branding af Danmark

Danish Design Festival

I en alliance med Dansk Design Center, Design denmark, northmodern, Danske Kunsthåndværkere & Designere og Kolding Kommune har Designmuseum Danmark dannet en åben alliance for at demonstrere og hylde mangfoldigheden i dansk kunsthåndværk og design. Sammen står partnerne bag en fælles event- og arrangementsplatform: Danish Design Festival, som i 2017 lanceres som et pilotprojekt til branding af dansk design og Danmark: www.ddfestival.dk

Fremtidens ultimative og luksuriøse transportmiddel

BMW og Alfredo Häberli

Et samarbejde med BMW og designer Alfredo Häberli muliggør, at vi i 2016 viser udstillingen og installationen: “Spheres – Perspectives in Precision & Poetry for BMW”. Udstillingen viste et kunstnerisk og radikalt scenarie for, hvordan transportmidlet kommer til at se ud i fremtiden.

Museumscaféen

Nyindretning af Klint Café

Vores samarbejdspartnere har bidraget til den unikke stemning i vores café: Le Klint med de klassiske ”Frugtlygte”-pendler, tegnet af Kaare Klint i 1944. Iiattala/Fiskars med service til caféen. Fritz Hansen med Arne Jacobsens stol Grand Prix fra 1957.

Tak

Tak til virksomheder og organisationer, som løbende samarbejder og støtter op: