Design skal deles

Digital Guide

Vi har samlet en guide med links og henvisninger til museets digitale ressourcer. Her finder du forskellige materialer til inspiration og fri afbenyttelse – fra podcasts, digitale udstillinger og virtuelle ture til kreative opgaver, du kan lave med børnene derhjemme.

Webshop

Nu kan du endelig shoppe butikkens flotte plakater, hjemme fra din sofa!

Vi har åbnet en helt ny webshop, hvor du kan købe vores ikoniske udstillingsplakater, som Bauhaus #Itsalldesign og Learning from Japan.

Udvalget i webshoppen håndplukkes med fokus på godt dansk og skandinavisk design – og vil vokse meget mere de kommende uger, mens vi venter på at se jer alle igen.

Besøg webshoppen her

Podcast

Lyt til vores podcastserie i tre afsnit. Her kan du møde vores guide, eksperter og museets direktør Anne-Louise Sommer.

Lyt her

DMD Social

Find os på disse kanaler

Facebook

Instagram

Youtube

TV

Se alle afsnit af DR1’s serie Danmarks Næste Klassiker, hvor museets direktør Anne-Louise Sommer sammen med møbeldesigner Kasper Salto udgjorde dommerpanelet.

Se sæson 1 her

Køb online

Årskort: Du kan støtte os ved at købe et årskort til museet. Til dig selv. Eller i gave til en du holder af. Gaven giver du ved at skrive gavemodtagerens navn på kortet, men dine egne informationer og mail i købsoplysningerne. Så modtager du en PDF, som du kan give i gave. Årskortet aktiveres ved første besøg på museet.

Købe et årskort til museet her.

Design Fortællinger

Mens vi venter på at museet åbner igen, kan du her læse historier om det design du har derhjemme. Design er nemlig alle steder, og mange af de ting vi omgiver os med gemmer på en spændende fortælling.

Læs alle fortællingerne her

Designmuseum Danmark 'Night Fever' anbefaling

Imens vi venter på at vi igen kan invitere jer indenfor i vores særudstilling ´Night Fever: Designing club culture 1960–today’, er der heldigvis masser af god natklubstemning du kan opleve digitalt hjemme fra sofaen. ‘Designmuseum Danmark Night Fever anbefaling’ vil løbende opdateres med vores bedste anbefalinger.
Se anbefalinger her.

PÅSKEKONKURRENCE

Deltag i vores påskekonkurrence og få mulighed for at vinde en fin vase fra den dansk/hollandske designduo Gerner Jahncke. Se, hvordan du deltager her.