10 x tirsdag

100 kr. uden årskort

75 kr. med årskort

50 kr. for studerende

Prisen er inklusiv kaffe og te.

OBS: Billetten giver adgang til eventet, men ikke entré til udstillingerne.

KØB BILLET HER

Velkommen til Designmuseum Danmarks nye morgenformat 10 x tirsdag.

10 tirsdage inden arbejde byder vi på en kop god morgenkaffe og forskellige perspektiver på design og kunsthåndværk med en række passionerede fageksperter.

10 x tirsdag  repræsenterer feltet bredt og fejrer forskelle og ligheder indenfor alt fra designtænkning til traditionelt håndværk. I rækkens første fem oplæg sætter vi fokus på rumlig identitet, møbel- og udstillingsdesign, nye materialer og designfestivaller.

I den anden udgave af 10 x tirsdag  kan du høre om Kathrine Bendixens virke som selvstændig designer. Med en idealistisk tilgang til materialer, produktion og til branchen, støder man ofte panden mod muren i mødet med kommercielle ønsker, effektivisering og masseproduktion. Kathrine fortæller om op- og nedturene i den proces og hvordan et tarm-projekt blev til flere værker og adskillige udstillinger.

Tag en kollega, hele afdelingen, en ven eller dig selv i hånden, og kom og bliv inspireret.