10 x tirsdag

Mentze
Ottenstein

tirsdag kl. 08:30 den

Sted

Designmuseum Danmarks festsal

Dato og tidspunkt

Tirsdag den 11. april 2023 kl. 08.30 – 09.15

Entre

100 kr. uden årskort

75 kr. med årskort

50 kr. for studerende

Prisen er inklusiv kaffe og te.

OBS: Billetten giver adgang til eventet, men ikke entré til udstillingerne.

KØB BILLET HER

Velkommen til Designmuseum Danmarks nye morgenformat 10 x tirsdag.

10 tirsdage inden arbejde byder vi på en kop god morgenkaffe og forskellige perspektiver på design og kunsthåndværk med en række passionerede fageksperter.

10 x tirsdag  repræsenterer feltet bredt og fejrer forskelle og ligheder indenfor alt fra designtænkning til traditionelt håndværk. I rækkens første fem oplæg sætter vi fokus på rumlig identitet, møbel- og udstillingsdesign, nye materialer og designfestivaller.

I den tredje udgave af 10 x tirsdag  kan du høre om Tegnestuen Mentze Ottensteins arbejde i flere skalaer fra objekt design til bygninger, og deres særlige fokus på interiør og udstillingsarkitektur. Ejnar Nielsen udstillingen på Den Hirschsprungske Samling sidste år og det store bord til japanske sværdprydelser på Designmuseet er gode eksempler på deres tilgang til at arbejde med udstillingsarkitektur, som tager udgangspunkt i research af både udstillingssted og det udstillede. Tegnestuen er i gang med en lang række udstillingsprojekter på blandt andet Skagens Kunstmuseum, Rungstedlund og Davids Samling.

Tag en kollega, hele afdelingen, en ven eller dig selv i hånden, og kom og bliv inspireret.