Fashion walk

onsdag kl. 17:00 den

Tid: Onsdag den 8.november kl. 17.00 – 18.00.

Sted: Designmuseum Danmark. Mødested: Forhallen.

Pris: Pris: 150 kr. (Prisen inkluderer entré til museet.)

Køb billet her

Fashion walk med Eurowomans chefredaktør Anne Lose og kurator Kirsten Toftegaard.

Kom med når Eurowomans chefredaktør Anne Lose og Designmuseum Danmarks kurator Kirsten Toftegaard deler ud af deres viden om og passion for haute couturens forunderlige verden.

På den eksklusive omvisning gennem ’I AM BLACK VELVET’ – ERIK MORTENSEN HAUTE COUTURE’ kan du tage del i dialogen med de to modeeksperter og høre mere om, hvad der drev ét af de helt store ikoner i dansk modehistorie.

På turen får du indblik i Erik Mortensens teknik, talent og hans arbejde hos bl.a. det store franske modehus Pierre Balmain. Du kommer med på en fascinationsrejse, hvor de to eksperter deler ud af deres viden, erfaring og passion. Formatet er dialogbaseret, og arrangementet henvender sig til dig, der er nysgerrig på Erik Mortensen, mode og haute couture.