Det Sker

Bauhaus Gymnastik

lørdag kl. 09:15 den

Tid: 9.15-10.00

Sted: Grønnegården (i tilfælde af dårligt vejr rykker arrangementet op i museets festsal).

Pris: Normalbillet 75 kr. 25 % med årskort til museet.

Køb normalbillet her

Køb billet med årskort her

Efterfølgende er der 50% rabat på billet til museets udstillinger, hvor du blandt andet kan se udstillingen ’Bauhaus #itsalldesign’.

Start din lørdag med en gang Bauhaus-gymnastik i Grønnegården, inden museet åbner.

Til bauhaus-gymmastikken sætter vi fokus på linjerne i kroppen, og hvordan vi kan engagere dem for, at opnå en bedre kropsforståelse. De 45 minutters gymnastik bygger på Oskar Schlemmers ’Bauhaus-danse’, som var en serie af forelæsningsdanse fra 1927-1929, inspireret af det arkitektoniske, kubistiske scenerum designet af Walter Gropius. Dansene og træningen kommer til at trække på simple gestikulationer og hverdagsbevægelser som at gå, sidde og hoppe. Voksne i alle aldre kan være med.

Gymnastikken varetages af Stina Strange Thue eller Jens Schyth Brøndum, der begge kommer fra det Reumert-nominerede dansekompagni ’DeLeónCompany’.

Medbring tøj og sko som du kan bevæge dig i.