Bauhaus marionet­teater (børne­forestilling)

søndag kl. 11:00 den

50 kr. (25 % rabat med årskort til museet)

Almindelig billet

Billet med årskort/Venneforeningen

Festsalen

Få en enestående teateroplevelse når den tyske dukkefører og instruktør Christian Fuchs spiller forestillingen “The Adventures of the little Hunchback” på Designmuseum Danmark.

I 1923 eksperimenterede eleverne på Bauhaus-skolens sceneværkstedet i Weimar med marionetteater og dukker under ledelse af Oskar Schlemmer. De planlagde blandt andet at opføre det arabiske folkeeventyr “The Adventures of The Little Hunchback” fra samlingen “1001 nats eventyr”, som de også designede dukker til. Forestillingen blev dog aldrig opført, men nu har du muligheden for at se, hvordan det kunne have set ud.

Forestillingen bliver fremført af producer og dukkefører Christian Fuchs, akkompagneret af Claudia Buder på harmonika, med kopier af de originale dukker skabt af dukkemager Peter Lutz i 2015.

Forestillingen er på engelsk og er muliggjort med støtte fra Sportgoodsfonden.

Alder – fra 8 år.