Gratis Børne­omvisninger

Hver søndag kl. 12:00 hele året

Børneomvisningen er målrettet børn i alderen 5 – 10 år.

Hver søndag klokken 12.00 (på dansk).

Det er gratis at deltage i børneomvisningen, når entreen er betalt.

Mødested i forhallen.

Designmuseum Danmark tilbyder børneomvisning for museets yngste gæster. Danske designikoner er meget mere end funktion, former og æstetik. De gemmer nemlig på sjove inspirationskilder og finurlige historier, som ikke kan ses med det blotte øje. Så kom med på opdagelse på museet, hvor vi introducerer til design i børnehøjde og får indblik i, hvordan kendte designere som blandt andre Arne Jacobsen og Kaare Klint brugte naturen i deres designtænkning.

Hvordan kommer du med?
Det er gratis at deltage i børneomvisningen, når entreen er betalt. Børn har gratis adgang til museet, se vores andre billetpriser her. Der er begrænset antal pladser på omvisningerne, og det er ikke muligt at reservere på forhånd. Tilmelding fungerer efter først til mølle princippet på selve dagen. Forældre er velkomne til at gå med, men da museet har mange besøgende i weekenden, anbefaler vi at der kun er en enkelt forælder / voksen med på omvisningen.

Familieværksted
Efterfølgende er der som altid åbent i vores familieværksted, hvor både børn og voksne kan udfolde sig kreativt. Familieværkstedet holder åbent hver søndag fra 13.00 – 16.00.