Gratis Familieture

Hver søndag kl. 12:00 hele året

Familieturen er målrettet børn i alderen 5 – 10 år og deres voksne.

Hver søndag klokken 12.00.12.45 på dansk.

Det er gratis at deltage, når entreen er betalt.

Mødested i forhallen.

Designmuseum Danmark tilbyder familieture for 5-10-årige børn og deres voksne. Design gemmer på sjove materialer, former, farver og gode historier, som ikke kan ses med det blotte øje. Gå på opdagelse med en af vores dygtige designguider, hvor vi ser på design i børnehøjde og laver små aktiviteter, der vækker vores sanser og nysgerrighed.

Hvordan kommer du med?
Det er gratis at deltage i familieturen, når entréen er betalt. Børn har gratis adgang til museet, se vores andre billetpriser her. Der er et begrænset antal pladser på vores familieture, og det er ikke muligt at reservere på forhånd. Tilmelding sker efter først til mølle princippet ved henvendelse i vores billetsalg.

Familieværksted
Efter turen er der som altid åbent i vores familieværksted, hvor både børn og voksne kan udfolde sig kreativt. Familieværkstedet holder åbent hver søndag fra 13.00 – 16.00. Det foregår i Designværkstedet ved siden af museet.