Bredgade Open 2017

fredag kl. 15:00 den

Bredgade er ét af Københavns kraftcentre for kunst, kultur og design. Gallerier, museer, designvirksomheder, antikvarer, bureauer, restauranter og hoteller ligger som perler på en snor langs gaden, der strækker sig fra byens knudepunkt Kongens Nytorv til Esplanaden.

Efter en sommer i dvale skyder Bredgade Open for tredje år i træk en ny sæson i gang med ferniseringer, masser af design- og kunstoplevelser samt mad og forfriskninger. Bredgade Open løber af stablen fredag d. 18. august kl. 15.00 – 20.00, hvor der er masser af gratis aktiviteter.

Der vil være gratis adgang til museet fra kl. 15.00 – 18.00. Snacks og drinks i forgården.

Byg & Bajer

Fredag den 18. august er Designmuseum Danmark igen klar med fredagsbaren BYG & BAJER. Det sker som en del af Bredgade Open. Denne gang sætter vi fokus på håndværk, haute couture og mode.