Byg & Bajer - Flexibility

fredag kl. 16:00 den

Tid: 23. november, 16.00-20.00

Sted: Klint Café på Designmuseum Danmark

Pris: Det er gratis adgang til fredagsbaren og udstillingerne Flexibility og Sharing. Normal entrépris til museets andre udstillinger. Bemærk, at museets udstillinger lukker kl. 18.00 og fredagsbaren i Café Klint er åben indtil kl. 20.00.

Vi ringer julen og din fredag ind med novembers udgave af ‘Byg & Bajer’ der sætter fokus på grafisk design, gode fredagsøl og kreativitet.

Tag en tur rundt i museets udstillinger eller slå dig ned i Klint Café, som knapper op for vores helt nye Flexibility-øl og serverer kølige gin tonics, flæskestegssandwich, sweet potato fries og god musik.

Snup en Flexibility-avis i vores pop-up udstilling og lær mere om Danmarks første systemskrift. Og brug din avis til at folde geometrisk julepynt eller til at pakke din julegave ind, i bedste Origata-stil.

Du kan også opleve vores nye flotte museumsplads, skabt af COBE, hvor udstillingen ”Sharing” lyser smukt op i novembermørket.

Om Flexibility
Som en central del af vores nye identitet har vi fået digitaliseret den danske arkitekt og grafiske designer Naur Klints font “Flexibility”, også kaldet “Danmarks første systemskrift”. Skriften har ligget i museets arkiver og træder nu ud på den internationale scene, som del af vores nye visuelle profil. Denne proces har været et tæt samarbejde mellem Naur Klints arvinger og Urgent.Agency.

Om Byg & Bajer
Byg & Bajer er en fredagsbar i museets hyggelige Café Klint. Her kan du hver tredje måned kickstarte din weekend i selskab med godt design, venner og kollegaer. Vi sørger for et kreativt indslag, der gør dig lidt klogere på design, samt lækre drikkevarer og snacks til gode priser.