BYG & BAJER

fredag kl. 16:00 den

Tid: Fredag den 18. august kl. 16.00 – 20.00

Sted: Stensalen og forgården

Pris: Det er gratis at deltage i arrangementet. Du kan købe øl, vand, is og mad til gode priser. Badge + materiale koster en 20’er.

Omvisning kl. 17.00 – 17.45:
Omvisningen i udstillingen Learning from Japan er gratis for studerende og unge under 26 år. Ellers opkræves billet til museet.

­Kom og bliv kreativt udfordret i hoved og hænder, mens du klinger øl med dine venner og sætter weekenden i gang.

Fredag den 18. august er Designmuseum Danmark igen klar med fredagsbaren BYG & BAJER. Det sker som en del af Bredgade Open. Denne gang sætter vi fokus på håndværk, haute couture og mode.

Konceptet er som sidst helt enkelt:

WORKSHOP + DESIGNTALK + OMVISNING + ØL + MUSIK + MAD

Vi udstyrer vores forgård med dj Rita Christina Biza a.k.a Rita Blue og DJ GUL, billige, kolde øl og en foodtruck med lækre gourmet-hapsere til små penge. Og så skruer vi op for hyggen med rare siddepladser, god stemning og forhåbentlig masser af sol.

Q&A med Nicholas Nybro

Læs om, hvordan Erik Mortensen har været en af Nicholas Nybro store inspirationskilder.

WORKSHOP

Som en del af fredagsbaren åbner vi op til et kreativt værksted i vores hyggelige stensal. Denne fredagsbars kreative opgave lyder: Broder en funky badge, mens du drikker en øl.

OMVISNING

Udstillingen ”I’m Black Velvet” sætter fokus den danske modeskaber Erik Mortensen, der i en årerække skabte haute couture for det parisiske modehus Balmain. Vi stiller skarpt på fænomenet haute couture, 80’erne som modeårti og finder inspiration i alverdens broderier til vore badges.

DESIGNTALK

Den danske modedesigner Nicholas Nybro stiller op til denne udgaves designtalk og taler om mode, store kjoler og inspirationen fra Erik Mortensen med eksempler fra egne kollektioner.

15.00-18.00: Gratis entre til museets udstillinger

16.00-20.00: Bar, madbod og dj i forgården, badgebroderings-workshop i Stensalen

16.30: Gratis omvisning i ”I’m Black Velvet” (vi mødes i baren)

17.30: Design talk med designer Nicholas Nybro i Stensalen