Skip to content

Byvandring

Design i det offentlige rum

onsdag kl. 17:00 den

Info

Byvandringen foregår til fods og ledes af en guide fra Designmuseum Danmark. Turen gennemføres i alt slags vejr, så husk regntøj og godt fodtøj.

Bemærk/please note: Foregår på dansk / Only in Danish

Sted

Byvandringen starter på Designmuseum Danmark, foran Designværkstedet til venstre for museet (Bredgade 74).

Dato og tidspunkt

Onsdag den 4. oktober 2023 kl. 17.00 – 18.30

Pris 

100 kr.

75 kr. (årskortholdere)

50 kr. (studerende)

Billetten giver 50 % rabat på en entrébillet til Designmuseum Danmark en uge efter byvandringen.

KØB BILLET HER

Bemærk: Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.

Tag med på en spændende byvandring, der undersøger byens design i ’rummene’ mellem bygningerne i den historiske bydel Frederiksstaden.

Byrumsdesign har en helt konkret funktion: Det skal sikre, at vi når fra A til B på en overskuelig og sikker måde. Det kommunikerer, hvor vi kan finde hvad, og ’nudger’ vores adfærd – og som alt design, har det også en æstetisk dimension, der tilføjer stemning og identitet til byens rum.  

På denne byvandring bevæger vi os rundt i Frederiksstaden og kigger på alt fra byens gulv til byens lys. Sammen med en af Designmuseum Danmarks guider ser vi nærmere på de mange ikoniske designs, der er så integreret en del af byen, at man nogle gange glemmer, at det faktisk er design. F.eks. kloakdækslet, københavnerfortovet med chaussestensbåndet i midten og københavnerlampen, der hænger over byens gader. 

Vandringen starter ved Designmuseum Danmark, fortsætter forbi Marmorkirken og Sankt Annæ Plads og ender på Kongens Nytorv.

Bemærk: Foregår på dansk / Only in Danish