Copenhagen Architecture Festival

Normal billet 120,-
Køb normalpris billet

Billet 90,-
Hvis du har armbånd til CAFx eller årskort til museet

I forbindelse med den nye udstilling Bauhaus #itsalldesign byder museet velkommen til et eksklusivt debatarrangement i samarbejde med Copenhagen Architecture Festival:

ARVEN FRA BAUHAUS: EN RADIKALT NY PÆDAGOGIK TIL EN RADIKALT NY VERDEN

Seks måneder efter afslutningen på 1. verdenskrigs rædsler åbnede Bauhausskolen med visheden om den bydende nødvendighed af, at gentænke samfund og fremtid. Bauhaus’ radikalt nyskabende og til tider kontradiktoriske pædagogiske tilgang og eksperimenterende, tværdisciplinære tænkning ikke blot udfordrede sin samtid, men har været skelsættende for eftertidens læringstilgange. Men hvor står vi i dag? Med oplæg fra Beatriz Colomina, Jan Boelen og Lene Dammand Lund spørger vi: Hvad er pædagogikkens rolle i afsøgningen af løsninger på de udfordringer vi står overfor? Er det tid for et paradigmeskifte indenfor arkitektur og design i en samtid og fremtid under pres fra klimaforandringer, voksende ulighed og migration? Og hvad kan arven fra Bauhaus bidrage med i dag?

Beatriz Colomina (E/US) arkitekturhistoriker ved Princeton University og ophavskvinde til researchprojektet ’Radical Pedagogies’, Jan Boelen (B) chefkurator for Istanbul Design Biennale 2018 og kunstnerisk leder af z33, og Lene Dammand Lund (DK) rektor for KADK. Henrik Oxvig (DK) arkitekturhistoriker og forskningsleder ved KADK modererer.

Der er adgang til museets nye udstilling Bauhaus #itsalldesign en time før og efter arrangementet.