Det sker
Copenhagen Cooking:
En stilsikker aften i museumshaven
Onsdag den 21. august kl. 18.30-22
Nyd en spektakulær middag i museumshaven med inspiration fra museets aktuelle udstilling DANISH MODERN i forbindelse med Copenhagen Cooking.
I havens skønne, autentiske rammer mættes alle sanser, mens den anmelderroste museumscafé disker op med en overdådig 1950’er-inspireret menu af lækre, sæsonbaserede råvarer, anrettet på fade. Spis dig mæt i de mange lækkerier, og bliv samtidig klogere på de danske designere, der satte fokus på godt håndværk og kvalitet, og satte dansk design på verdenskortet. Velkommen til en stilsikker middagsoplevelse i museumshaven.
Menu
Sharing bord med følgende på fad:
Tarteletter med fyld af fritgående høns
Frikadeller med grønsalat med mormordressing, grillede syltede agurker, grønne bønner med mild sennep og persille
Brød og pisket smør
Hertil bud om et glas rødvin eller hvidvin
Dessert:
Henkogte pærer med vaniljecreme og chokolade
Hertil et bud om et glas sød vin
I tilfælde af regn…
I tilfælde af dårligt vejr flytter eventet indenfor i museets smukke festsal.