Designonsdag Asger Juel Larsen

onsdag kl. 16:30 den

Hvornår: Onsdag den 22. november 2017 kl. 16.30-18.00

Hvor: Designmuseum Danmark, bibliotekets læsesal

Arrangementet er gratis, og man møder bare op. Kom gerne i god tid.

Dansk Design Nu: Mød modedesigneren Asger Juel Larsen

Ved dette arrangement i rækken om Dansk Design Nu fokuserer vi på opbruddet inden for herremoden. Med sine komplekse referencer fra nutidig street style og sportstøj til uniformer og klassisk herreskrædderi har Asger Juel Larsen i sine snit,  materialer og genrer spillet ud med nye tankeprovokerende identifikationsmuligheder inden for herretøjet. I hans kollektioner er der også modeller til kvinder, ligesom meget af hans avantgardistiske design bruges af kvinder, der udfordrer konventionerne. Blandt Asger Juel Larsens kunder er både Rihanna og Justin Bieber.

Den internationalt prisbelønnede Asger Juel Larsen etablerede sit eget firma og tøjmærke, ’Asger Juel Larsen’,  i 2011. Som navnet på hans andet mærke,  ’AJL Madhouse’, mere end antyder det, er det et eksperimentelt,  kreativt rum for nye designkoncepter, der kan realiseres som modeller uden for de halvårlige kollektioner. Med en ’karriere tidslinie’ som en akse i arrangementet vil Asger Juel Larsen præsentere sine processer, resultater og forløb.

Vi glæder os til at se dig!

Foto kredit: Michael Jepsen