Design­onsdag Keramik

onsdag kl. 16:30 den

31. maj 2017 Kl. 16.30 – ca. 18.00

Bibliotekets læsesal

Arrangementet er gratis og man møder bare op. Kom gerne i god tid.

Keramik: Designmuseets nyeste forskning

Ved dette arrangement fortæller Designmuseets tidligere direktør, Bodil Busk Laursen, om sin nyeste forskning i dansk keramik. Her retter hun fokus på et af museets keramiske kernepunkter: dansk værkstedskeramik i nutiden.

Bodil Busk Laursen

Bodil Busk Laursen fortæller om den danske værkstedskeramik 1950-2010, en vigtig periode i dansk keramik, hvor brugskeramikken nedtones til fordel for eksperimenterende og skulpturelle udtryk i et udvidet samspil med den internationale keramiske scene. Denne udvikling dokumenteres gennem Designmuseum Danmarks samling af 633 unikke værker udført rundt om på de mange værksteder, som opstod efter 2. verdenskrig.

Biblioteket

I bibliotekets rammer inviterer vi løbende til designonsdage, hvor vi sætter fokus på tendenser, designere eller et enkelt ikon.