Værksted Dyremasker

Designværkstedet
Designmuseum Danmark

20 kr. per person

Med inspiration fra museets samling af japansketsubaerkan du designe din helt egen og enestående dyremaske.

samuraiernes sværd, mellem klinge og skæfte, sidder de smukke tsubaer og beskytter hånden. I udstillingen Det 20. Århundrede kan du se alle tsubaerne, og de sirlige dyrebilleder der pryder dem. Samuraierne vidste at dyrets energi og beskyttelse blev overført til sværdet, og til den der bærer sværdet. Måske kan du også forvandle dig lidt til det dyr, din maske forestiller? Vi bruger tekstil, læder, papir, plast, fjer, pels, pailletter og meget andet til at skabe vores dyremasker.

Om værkstederne
Designværkstederne er et tilbud til alle, der vil prøve kræfter med design og kreative processer. Værkstedernes tema tager altid udgangspunkt i en igangværende udstilling og tilbyder et praktisk forløb på Designskolen, hvor du får mulighed for at designe små objekter, som du kan tage med hjem efter dit besøg.

Værkstederne afholdes hver søndag og på helligdage.

Det koster 20 kr. at være med. Du kan købe billet i vores entre. Vi lukker værkstedet for nye besøgende 15.30