Værksted Efterårs­ferien

Designmuseum Danmark

20 kr. pr. person

Kalender for værksteder

Poul Henningsen var lampemager, multikunstner, kulturkritiker og et kreativt voksent legebarn. I sin livslange fascination af drager studerede han deres historie, konstruerede og skrev om dem, og alt dette blev i 1955 til bogen: P.H.s Dragebog.

Korsdragen er den mest udbredte i verden. I Danmark går den dog under navnet den ”Den danske drage”. Konstruktionen er enkel og den flyver fantastisk.

På dette værksted kan i bygge jeres egen korsdrage. Der vil være alt hvad i skal bruge af vejledning og materialer: sejlgarn, blomsterpinde, papir til selve dragen og til ”halen”. At bygge dragen er et samarbejde som man kan være to eller flere om og der er udfordringer for alle aldre.

Om værkstederne

Designværkstederne er et tilbud til alle, der vil prøve kræfter med design og kreative processer. Værkstedernes tema tager altid udgangspunkt i en igangværende udstilling og tilbyder et praktisk forløb på Designskolen, hvor du får mulighed for at designe små objekter, som du kan tage med hjem efter dit besøg.

Værkstederne afholdes hver søndag og på helligdage.

Det koster 20 kr. at være med. Du kan købe billet i vores entre. Vi lukker værkstedet for nye besøgende 15.30