Familie­­værksted - STOLE

Designmuseum Danmark

20 kr. per person

Kalender for familieværksteder

Hvem siger, at en stol skal have fire ben og ét ryglæn? Her i vores kreative stoleunivers er der frie rammer og du får mulighed for at designe din helt egen fantasistol – og bygge den i miniatureudgave.

Der vil være træ, tekstiler og genbrugsmaterialer til at udfordre fantasien og sætte dig i gang med at bygge din helt egen unikke stol.

Oplev hvordan forskellige designere har arbejdet med stolen. På værkstedet kan du designe din egen miniaturestolemodel. Mulighederne er mange, og du kan arbejde med materialer som normalt bruges i møbelproduktion, bl.a. træfiner og tekstil.

Designværkstederne er et tilbud til alle, der vil prøve kræfter med design og kreative processer. Værkstedernes tema tager altid udgangspunkt i en igangværende udstilling og tilbyder et praktisk forløb på Designskolen, hvor du får mulighed for at designe små objekter, som du kan tage med hjem efter dit besøg. Værkstederne afholdes hver søndag og på helligdage.

Praktisk: Søndag kl. 13-16 i designværkstedet. Kræver ikke tilmelding.

Pris: 20 kr. for materialekit. Kan købes med MobilePay i Bauhaus-værkstedet eller på med kort i museets billetsalg