Familie­værksted - Broderibazar

Designmuseum Danmark

20 kr. per person

Kalender for familieværksteder

Kom og sid med i vores broderibazar, hvor vi lader alverdens teknikker, mønstre og farver mødes

Inden for dansk design og kunsthåndværk har man ladet sig inspirere vidt og bredt af andre kulturers teknikker. Teknik og håndværk er noget af det vigtigste i den danske designtradition, og inspirationen fra udlandet har været essentiel i udviklingen af dansk design, hvor læren fra rejser og inspiration er blevet omsat og gjort til sit eget. På dette familieværksted kan man lære forskellige broderiteknikker og lade sig inspirere af mønstrer og motiver.

Dit broderi bliver sat i en badge, som du kan pynte med et væld af spændende pailletter, perler og tråd. Du behøver ikke at kunne brodere i forvejen. Vi hjælper dig på vej. Alle kan være med!