Familie­værksted - Jul

Designmuseum Danmark

20 kr. per person

Kalender for familieværksteder

Kom forbi familieværkstedet og lav din egen julepynt af fine genbrugsmaterialer.

I år er det 11 børn fra 1-4 klasse fra museets Designskole, der udsmykker året juletræ på Designmuseum Danmark. Det sker i samarbejde med billedkunstner og billedskolelærer Lene Lykke Davidsen (www.lenelykkedavidsen.dk).

Hun er også med når vi på vores familieværksteder søndag d. 2., 9. og 16. december fra 13-16 sætter fantasien i frigear og juler igennem.

Vi vil gøre vores bedste for at børn som voksne får sat opfindsomheden i omdrejninger, når vi vil smage på farver og former i Designværkstedet og lave fantastiske, overdrevne eller enkle, men i hvert fald personlige julehjerter. Alt sammen af håndplukkede genbrugsmaterialer fra Designmuseets lager af gamle plakater og kataloger sat sammen med genbrugskardus, malet med designskolens malerester.

Prisen er 20 kr pr. hjerte.

Ingen tilmelding nødvendig.