Familie­værksted Jul

Designmuseum Danmark

20 kr. per person

Kalender for familieværksteder

Kom og vær med til at designe dit helt eget pynt til juletræet. På værkstedet vil der være mange spændende materialer til rådighed, som du frit kan benytte til at kreere dit eget smukke og anderledes julepynt.

Line Falk er rumdesigner og er inspirator på årets juleværksted. Line har i flere år skabt Designmuseum Danmarks lysshow under Kulturnatten og underviser også som gæstelærer på vores Designskole.

På juleværkstedet i år kan du skabe skabe smukt og elegant julepynt af genbrugsmaterialer. Vi arbejder med forskellige typer stjerner, sole, og kugler i materialer som gammel plakatpapir, træfinér og genbrugssølvfolie.

Alle kan deltage og man kan lave pynt i varierende sværhedsgrad. Der er garanti for nogle hyggelige juletimer i Designværkstedet, og hele familien er velkommen.