FUTURE DESIGN SOCIETY

Sted: Designmuseum Danmarks Café

Tid: Lørdag den 18/09 kl. 09.00-10.00

Sprog: Engelsk

Pris: Gratis med begrænset antal pladser

Livestream: Klik her

Tilmeld dig her

Hvordan kan design og kunst hjælpe os med at forestille os fremtiden og i sidste ende skabe ændringer i vores samfund?

Få et indblik i forskellige tilgange til at arbejde med fremtiden. Og deltage i dialogen om, hvordan kreative industrier og enkeltpersoner samarbejder og deltager i at skabe fremtidig effekt.

Paneldeltagere

Nicolas Arroyo, grundlægger & direktør af Foresight, Bespoke Agency

Gry Worre Hallberg, grundlægger af Sisters Academy & ph.d-stipendiat ved Institut for Kunst og Kulturvidenskab, Københavns Universitet

Debatten modereres af Moussa Mchangama

Om Gry Hallberg

Gry Worre Hallberg er grundlægger og kunstnerisk direktør for den prisvindende performancegruppe og bevægelse Sisters Hope, der opererer i skæringspunktet mellem performancekunst, forskning og aktivisme.

Gry står også bag visionen og manifestet Sensuous Society: Beyond economic rationality. Hun er en efterspurgt foredragsholder, facilitator og lærer, se blandt andet hendes TEDx talks: Sensuous  Society (2013) & Sensuous  Learning (2015).

Hun har derudover udgivet en række artikler og en ph.d. (Københavns Universitet) med titlen Sensuous  Society – Carving the path towards a sustianable future through aesthetic inhabitation stimulating ecologic conncetedness, hvor hun præsenterer et nyt kunstnerisk paradigme, som hun betegner “Inhabitation”.

Om Nicholas Arroyo

Nicholas Arroyo er en af grundlæggerne og Director of Foresight hos Bespoke.  En design virksomhed, der giver modige organisationer og enkeltpersoner mulighed for at bruge fremtiden som en kilde til håb og inspiration for nutiden.

Med mere end 15 års erfaring inden for de kreative industrier og en baggrund inden for arkitektur, kunst og en grad i forandringsledelse og forretningsdesign fra Kaospilot-skolen, stræber Nicholas efter at inspirere organisationer til at forestille sig og designe bedre fremtider for mennesker og planeten ved at høste og bruge de kreative spændinger, der ligger i skæringspunktet mellem forretning, design, kultur teknologi og kunst.

Med adskillige projekter fra forskellige steder som Japan, Skandinavien, Nord- og Sydamerika & mellemøsten og på tværs af industrier og sektorer bruger Bespoke styrken i Futures Design til at hjælpe organisationer og enkeltpersoner med at indarbejde tværfaglig tænkning og handling i kernen af deres arbejde for at fremme kreativt samarbejde, menneskelig trivsel og skabelse af en fremadrettet bæredygtig løsning.