Golden Days på Designmuseum Danmark

13.10 – 13.40: fællessang v/Phillip Faber
13. 40 – 14.30: foredrag v/Hans Hertel

Fællessang, foredrag og håndbajer: tilbage til Liva Weel og PH

”Man binder os på mund og hånd” sang skuespillerinden Liva Weel, da hun lagde stemme til Poul Henningsens kritiske revyviser. Vi skruer tiden tilbage til bl.a. 30’erne og 40’erne, når DR PigeKorets karismatiske chefdirigent Phillip Faber kickstarter eftermiddagen med fællessange skrevet af Poul Henningsen og udført af hele Danmarks Liva Weel.

Derefter tager litteraturhistoriker, forfatter og PH-ekspert, Hans Hertel over og fortæller historien om lampemageren, multikunstneren og kulturkritikeren Poul Henningsen.

Tro mod Liva og PH’s tid byder vi på en håndbajer undervejs, og der er mulighed for at tilkøbe håndmadder i Café Klint både før og efter arrangementet. Husk at bestille bord i caféen forinden.