Gratis aften­omvisninger

Hver onsdag kl. 18.00

Mødested i museets forhal

Sprog

Gratis efter entré er betalt

Hvad er et designikon? Og kan en opvaskebalje også være et ikon? Kom med på en inspirerende tur rundt i museets forskellige udstillinger, hvor vi vil undersøge ikoniske designgenstande. Vi ser på ikoner fra alle hjørner af dagligdagen. Fra det tidlige musselmalede og Mågestellet og op til i dag. Fra de kendte møbelklassikere, porcelæn og bestik til avistypografi, tøj, sko, telefoner og varmepumper. Fra Margretheskålen over Y-stolen til benzinslugere og pedalkraft. Alle ikoner, der er kendt, købt og elsket af et bredt udsnit af befolkningen.

Er ikoner noget for mig?
Omvisningen henvender sig til alle, der interesserer sig for design. Få en overskuelig og inspirerende indføring i udvalgte designikoner som er blevet brugt flittigt og har indskrevet sig i dansk formgivningskultur og den internationale designhistorie.

Hvordan kommer du med?
Vi tilbyder gratis omvisninger hver onsdag. Omvisningen er gratis, når entréen er betalt. Der er begrænset antal pladser på omvisningerne, og det er ikke muligt at reservere på forhånd. Tilmelding fungerer efter først til mølle princippet på selve dagen.