Foldeworkshop og omvisning

onsdag kl. 17:00 den

Tid: Onsdag d. 23. august kl. 17.00-18.30

Sted: Stensalen og udstillingen Learning from Japan

Pris: 100 kr. (normalpris: 530 kr.)

Køb billet her

2017 står i Japans tegn, og vi fejrer 150 året for Japan og Danmarks samarbejde med en række events og ikke mindst vores anmelderroste udstilling Learning from Japan.

I bedste japansk stil kaster vi os ud i at folde origami, og i samarbejde med Galleri A. Petersen inviterer Designmuseum Danmark til japansk papbar og omvisning. Fold én af de populære Catachi origami- skamler, mens du nyder en japansk øl eller sodavand til tonerne fra japansk musik.

Tag efterfølgende taburetten under armen, og sæt kurs mod ”Learning From Japan”. Slå dig ned på taburetten i udstillingen, og lyt til én af museets eksperter fortælle om udvalgte spotlights. Taburetten får du selvfølgelig med hjem. Den er inkluderet i prisen.

Catachi origami- skamler

Læs mere om Galleri A. Petersen her