Julemarkedet i Designmuseets have

Hver fredag kl. 12:00, lørdag kl. 10:00 og søndag kl. 10:00 i perioden

Sted: Designmuseum Danmark, Grønnegården, Bredgade 66, København K.
Markedet afholdes over de første to weekender i december hhv. den 1.-2.-3. og 8.-9.-11. december.

Åbningstider: fredag fra 12.00 – 17.30, lørdag og søndag fra 10.00 – 17.30.
Gratis adgang til julemarkedet.
*Der er være ½ pris på entré til museets udstillinger i markedets åbningstider, men bemærk, at museet ikke tager flere gæster ind efter kl. 17.30.*

Danske Kunsthåndværkere & Designere byder velkommen til Københavns nye julemarked for professionelt kunsthåndværk og design i samarbejde med Designmuseum Danmark.

Julemarkedet er den oplagte destination for design-entusiaster, der er på jagt efter julegaver af højeste kvalitet. Et stort opvarmet cirkustelt, placeret i Designmuseets smukke have, danner en stemningsfuld ramme for markedet og Designmuseets café vil sørge for juleglögg og lækkerier til den lille sult.

På markedet præsenterer en række af Danmarks dygtigste designere og kunsthåndværkere nye produkter og unikaværker.

Glæd jer til et mekka af bløde tekstiler, smukke glasværker, nordisk keramik, unika smykker og meget mere.

Om deltagerne
Alle udstillerne er medlemmer af foreningen Danske Kunsthåndværkere & Designere. Foreningen optager medlemmer fra Det Kongelige Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, via point eller gennem værkbedømmelse.