Skip to content

Workshop

UDSOLGT: Broderi og Visible mending
med Lille Klode

Torsdag d. 18. januar & torsdag d. 25. januar

Sted

Designmuseum Danmarks Bibliotek

Dato

Torsdag den 18. januar
Torsdag den 25. januarTidspunkt

Kl. 17-20

12 pladser pr. workshop

Pris og entré

500 kr. pr. deltager
Prisen er inklusiv materialer og entré til museets udstillinger

KØB BILLET HER

I forbindelse med AKUT-udstillingen Care & Repair sætter vi denne aften fokus på tøjreparation og upcycling, og inviterer til workshop med Natasja Hjerrild Rosenquist, stifter af broderivirksomheden Lille Klode. Kom til en hyggelig og lærerig aften, hvor du kan lære at dekorere og reparere dit tøj med broderi.

Til workshoppen kan du lære forskellige teknikker til visible mending, bl.a. den klassiske teknik ’Darning’ og forskellige basisteknikker som kan bruges til at lave smukke broderier, der kan forfine dit tøj og forlænge dets levetid.

Til workshoppen får du:

o   En introduktion til udstillingen Care & Repair

o   2,5 timers workshop

o   Dit eget broderikit med broderiramme, nåle og garn

o   Kølig vin og lækre snacks

o   Kompetencer til at brodere videre derhjemme, reparere og pynte dit tøj

Til workshoppen er der stof til prøveklude til at arbejde på.

Billetter koster 500 kr. pr. deltager (inklusiv materialer). Bemærk: der er et begrænset antal billetter til hver workshop.

Om Lille Klode:

Lille klode er drevet af Natasja Hjerrild Rosenquist. Til dagligt holder Natasja til på Nørrebro i København, hvor hun laver broderi på bestilling, afholder workshops og deler inspiration på instagram-profilen @lilleklode. Natasjas mission er at inspirere til at give tøjet en længere levetid som modsvar på ‘køb og smid væk’-kulturen. I september 2023 udkom hun med bogen Lille Klode – en introduktion til broderi og visible mending.