MANIFESTA design-talks: Naturtro cifre

Torsdag d. 23. maj kl. 08.30 – 10.00

Festsalen, Designmuseum Danmark

Tilmeld dig her

Kan naturen vise veje til nye og bedre designløsninger? Statens Kunstfond og Designmuseum Danmark inviterer til tre MANIFESTA design-talks under temaet ’Naturtro Design’.

Mød anerkendte internationale og danske designere og designtænkere i samtaler om designere, der gror genstande, organismer og algoritmer frem for selv at forme råemner – og skaber naturtro løsninger på virkelighedens udfordringer.

De tre talks udspringer af Statens Kunstfonds årlige designevent MANIFESTA og foregår i forbindelse med designeventet 3daysofdesign. Talk-rækken er kurateret og modereret af designer og filosof Jens-Martin Skibsted.

Der bydes på kaffe og morgenbrød. Arrangementerne er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Program for den 23. maj – Naturtro cifre.

Talken Naturtro ciffer har fokus på digitalt design, hvor koder og kunstig intelligens får sit eget liv.

Mød designer Thomas Madsen-Mygdal og grundlægger af virksomheden Urbanscale, Adam Greenfield.

Thomas Madsen-Mygdal er kendt for at skabe forandring og nytænkning og var blandt andet medstifter af den første danske internetvirksomhed, Mondo. Adam Greenfield er grundlægger af virksomheden Urbanscale, der inddrager menneskelige perspektiver i designprodukter og servicer.

8.30: Dørene åbner, kaffe og morgenmad serveres
8.45: Velkomst/ designer og kurator, Jens Martin Skibssted byder velkommen
9.00: Oplæg af designer and entreprenør Thomas Madsen-Mygdal
9.20: Oplæg af direktør og grundlægger af virksomheden Urbanscale, Adam Greenfield