MANIFESTA design-talks: Naturtro ideer

Fredag d. 24. maj kl. 08.30 – 10.00

Festsalen, Designmuseum Danmark

Tilmeld dig her

Kan naturen vise veje til nye og bedre designløsninger? Statens Kunstfond og Designmuseum Danmark inviterer til tre MANIFESTA design-talks under temaet ’Naturtro Design’.

Mød anerkendte internationale og danske designere og designtænkere i samtaler om designere, der gror genstande, organismer og algoritmer frem for selv at forme råemner – og skaber naturtro løsninger på virkelighedens udfordringer.

De tre talks udspringer af Statens Kunstfonds årlige designevent MANIFESTA og foregår i forbindelse med designeventet 3daysofdesign. Talk-rækken er kurateret og modereret af designer og filosof Jens-Martin Skibsted.

Der bydes på kaffe og morgenbrød. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Program for den. 24 maj – Naturtro ideer.

Talken Naturtro idé har fokus på, hvad der sker, når designeren skaber naturtro designløsninger og hvad kommer efter menneskelig design?

Mød designer og strategisk rådgiver i Dansk Design Råd, Mikkel Holm Sørensen og projektleder ved bio-laboratoriet Algae Platform, Johanna Weggelaar.

Mikkel Holm Sørensen driver virksomheden /KL. 7, der har fokus på tillidsvækkende adfærdsdesign, bæredygtighed og tryghed. I virksomheden Atelier Luma arbejder Johanna Weggelaar som projektleder i bio-laboratoriet Algae Platform, der forsker i brugen af alger.

8.30: Dørene åbner, kaffe og morgenbrød serveres
8.45: Velkomst/ designer og kurator Jens Martin Skibssted byder velkommen
9.00: Oplæg af designer og strategisk rådgiver i Dansk Design Råd, Mikkel Holm Sørensen
9.20: Oplæg af projektleder ved bio-laboratoriet Algae Platform, Johanna Weggelaar