MANIFESTA design-talks: Naturtro ting

Onsdag d. 22. maj

Festsalen, Designmuseum Danmark

Tilmeld dig her

Kan naturen vise veje til nye og bedre designløsninger? Statens Kunstfond og Designmuseum Danmark inviterer til tre MANIFESTA design-talks under temaet ’Naturtro Design’.

Mød anerkendte internationale og danske designere og designtænkere i samtaler om designere, der gror genstande, organismer og algoritmer frem for selv at forme råemner – og skaber naturtro løsninger på virkelighedens udfordringer.

De tre talks udspringer af Statens Kunstfonds årlige designevent MANIFESTA og foregår i forbindelse med designeventet 3daysofdesign. Talk-rækken er kurateret og modereret af designer og filosof Jens-Martin Skibsted.

Der bydes på kaffe og morgenbrød. Arrangementerne er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Program for den 22. maj – Naturtro ting.

Talken Naturtro ting har fokus på nytænkning af produktdesign og løsninger med udgangspunkt i biologiske materialer.

Oplægsholdere: danske møbel- og produktdesigner Jonas Edvard og designer Natsai Audrey Chieza.

Jonas Edvard kendt for sin brug af rå og naturlige materialer og nogle af hans mest kendte værker omfatter lamper af træ, læder og svampefibre.

Natsai Audrey Chieza er kendt for sin designpraksis, der ligger i krydsfeltet mellem kreative og bioteknologiske industrier. Som grundlægger af Faber Futures, et Londonbaseret biodesignlaboratorium, forsker Natsai i omdannelse af bakteriepigmenter til bæredygtig tekstiler.

8.30: Dørene åbner, kaffe og morgenmad serveres
8.45: Velkomst/ designer og kurator Jens Martin Skibssted, byder velkommen