Min Bauhaus-passion

onsdag kl. 17:00 den

20. november kl. 17.00-18.00

Festsalen, Designmuseum Danmark

Pris (inkluderer adgang til museets udstillinger og et glas vin):

Alm billet: 150 kr.
Årskort/studerende: 50 kr.

Køb billet her

Min Bauhaus-passion – en samtalesalon

Vær med når vi onsdag den 20.11 sætter to markante kulturprofiler og designkendere i stævne til samtalesalonen, ”Min Bauhaus-passion”. Mød modemand og bauhaus-fan, Mads Nørgaard, og forfatter og designskribent ved Dagbladet Politiken, Lars Hedebo, til en samtale om deres særlige forhold til Bauhaus – fra myterne om skolen, dens internationale og ikke mindst danske indflydelse og hvordan vi kan bruge Bauhaus i dag.

Samtalen modereres af kommunikationschef ved Designmuseum Danmark, Nikolina Olsen-Rule og foregår i museets smukke Festsal, hvor vi byder på et glas vin under arrangementet.

Samtalesalonen, vil også være en god anledning til at se udstillingen Bauhaus #itsalldesign inden den lukker 1.12 2019. Udstillingen kan besøges gratis med din billet før og efter samtalesalonen, sammen med museets øvrige udstillinger.

Læs mere om Bauhaus #itsalldesign og museets andre udstillinger her

I forbindelse med Bauhaus 100-års jubilæum har Mads Nørgaard designet en #101 T-shirt, der hylder Bauhaus. T-shirten bliver produceret i 101 eksemplarer og vil blive forhandlet i Mads Nørgaards egne butikker, samt i Designmuseum Danmarks butik. Nørgaard paa Strøgets #101 T-shirt er designet i 1967 af Jørgen Nørgaard. T-shirten er strikket og syet i Danmark og lavet i 100% bomuld.