Skip to content

Det sker

MORGENFORMAT: Mød designer Helle Mardahl

Onsdag den 26. juni kl. 8.30-9.15

Sted
Designmuseum Danmarks café: FORMAT

Dato og tidspunkt
Onsdag den 26. juni kl. 8.30-9.15
Dørene og kaffebaren åbner kl. 8

Entré
Gratis, men billetbestilling er nødvendig.
Begrænset antal pladser.

HENT BILLET HER

Kom til MORGENFORMAT og mød glaskunstneren og designeren Helle Mardahl, der bl.a. vil tale om sit samarbejde med Holmegaard og om, hvordan man laver en forretning ud af at dyrke den vilde kreativitet og være ’skørere end de fleste’. 

At besøge Helle Mardahls galleri i Bredgade er som at gå ind i slikbutik. Farver og former springer i øjnene, og både vand og kaffe serveres i glas, hvor man kan komme i tvivl om, man overhovedet må drikke af dem. For er det et kunstværk eller funktionelt design. Eller en quirky ting midt imellem?

Det er et af de spørgsmål, som denne udgave af MORGENFORMAT søger svar på. Samtalen skal også handle om, hvordan man laver en god forretning ud af vild kreativitet, hvordan Helle Mardahl rent praktisk arbejder med sine designs og sit team omkring sig og om, hvordan man bliver et anerkendt navn hos verdens mest ikoniske designbutikker og får en følgerskare på 190.000 på Instagram.

Helle Mardahl medbringer og viser et udvalg af sine egne finurlige designs denne morgen og deler sin personlige liste over store inspirationskilder.

MORGENFORMAT inkluderer en kop filterkaffe, og der vil være mulighed for at tilkøbe specialkaffe og brød i caféen.

MORGENFORMAT er Designmuseum Danmarks nye format for de morgenfriske, der gerne vil klædes på til både de faglige snakke såvel som dem, der foregår i frokostpausen. Hvert MORGENFORMAT afsluttes med, at vores gæster kommer med et par bud på designobjekter som ingen bør undvære og nogle tips til bøger, podcasts eller serier, som ingen med interesse for design bør snyde sig selv for.