Talks

3 x Morgentalks under 3DAYSOFDESIGN

Hvertorsdag kl. 09:00, fredag kl. 09:00 og lørdag kl. 09:00 i perioden

INFO

Sted: Designmuseum Danmarks Café
Sprog: Engelsk
Pris: gratis med begrænset antal pladser

Alle talks bliver live streamet via museets facebook og instagram kanaler. Mere info og links følger.

Hvordan ser de store udfordringer og game changers ud på designfeltet lige nu?

Kom og vær med under 3daysofdesign når Designmuseum Danmark og Statens Kunstfond inviterer til tre morgentalks der på forskellig vis kommer rundt om samtidens og fremtidens store dagsordner som fx sammenhængen mellem velvære og æstetik, bæredygtige samfund og meget mere – alt sammen set ud fra et designperspektiv. Vi har samlet eksperter, meningsdannere og aktører der over tre dage vil dele deres erfaringer og indgå i dialog.

Vi kan med glæde meddele, at den første talk i vores program torsdag den 16.09 kl. 9.00-10.00 vil være en keynote med den anerkendte indiske arkitekt, Anupama Kundoo hvis værker man senest har kunne opleve på Louisianas store særudstilling ‘Taking Time’.

Arrangementerne henvender sig til et bredt felt af aktører inden for design, kunsthåndværk og kreative brancher. Alle er velkommen og det er gratis at deltage med bindende tilmelding.

Anupama Kundoo photo Andreas Deffner

Torsdag d. 16/09

Fredag d. 17/09

Håndværkets styrke i fremtiden

Mød panelet af tænkere, designere og håndværkere til en debat om håndværkets fremtidige potentiale. Hvordan kan håndværk påvirke samfundet, og hvorfor er materiel bevidsthed vigtig for en miljømæssig og social bæredygtig fremtid.

Læs mere her

Lørdag d. 18/09

Future Design Society

Hvordan kan design og kunst hjælpe os med at forestille os fremtiden og i sidste ende skabe ændringer i vores samfund?

Få et indblik i forskellige tilgange til at arbejde med fremtiden. Og deltage i dialogen om, hvordan kreative industrier og enkeltpersoner samarbejder og deltager i at skabe fremtidig effekt.

Læs mere her