Skip to content

Det sker

Musikalsk talk med Nikolaj Hess og Cæcilie Balling

Torsdag den 15. februar Kl. 16-18

Sted

Designmuseum Danmarks Festsal

Dato

Torsdag den 15. februar

Tidspunkt

Kl. 16-18

Pris og entré

Gratis, men billetreservation er nødvendig.

Bemærk at entré til museets udstillinger ikke er inkluderet i billetten.

HENT BILLET HER

Kom og oplev en talk mellem jazzpianist og komponist Nikolaj Hess og violinist Cæcilie Balling, som fortæller om deres samarbejde om violinkoncerten Melody.

Nikolaj Hess og Cæcilie Balling indledte deres samarbejde tilbage i 2015. Da Balling skulle debutere som solist fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2019, spurgte hun Hess, om han ville skrive et koncertstykke til hende. Værket fik navnet Melody og er netop udkommet på Dacapo Records i en indspilning med Danmarks Underholdningsorkester, trommeslager Mikkel Hess, bassist Anders ‘AC’ Christensen og dirigent Carsten Seyer-Hansen.

I violinkoncerten Melody mødes to musikalske verdener, når soloviolinisten og orkesteret får selskab af trommer og kontrabas. Resultatet er et fascinerende værk med improviserede elementer, nordisk melankoli og tidløse melodier.

Vær med til at fejre den nye udgivelse i designmuseets smukke festsal, hvor du kan komme helt tæt på både komponist og solist, lytte til uddrag af det indspillede værk, høre om tilblivelsen og om det musikalske samarbejde.