Skip to content

Det sker

UDSOLGT: Sommer-designskole for børn

6.-9. august 2024

Sted

Designmuseum Danmark Designværkstedet

20 pladser

Dato

6.-9. august 2024

Tidspunkt

Kl. 9.30 til 14.30

Pris

1300 inkl. materialer, eftermiddagssnacks alle dage og
2 x fribilletter til besøg i udstillingerne efter ferniseringen.

KØB BILLET HER

Har du spørgsmål vedrørende sommerskolen? Skriv til ​​​​udviklings‑ og undervisningsmedarbejder Johanne Ridley‑Remming: jrr@designmuseum.dk

Bemærk: Vi forbeholder os retten til at aflyse sommerskolen, hvis der er færre end 14 tilmeldte.

Kender du én, der har lyst til at være designer for en uge? I uge 32 er der sommer-designskole på Designmuseum Danmark, hvor de 9 til 14-årige kan være med til fire dage med fokus på fordybelse, håndværk og designproces.

Der bliver mulighed for at gå på opdagelse i museets udstillinger, for at arbejde praktisk-kreativt i museets designværksted og for at lære at arbejde som en designer ved at udvikle idéer og udvælge løsninger sammen med de andre deltagere. Vi skal eksperimentere og afprøve tekstile teknikker som indfarvning, tryk og broderi. De lærte teknikker anvendes til at upcycle et produkt. Ugen afsluttes med en fernisering, hvor eleverne kan vise deres familier, hvad de har arbejdet med i løbet af ugen.

Sommer-designskolen er for børn/unge i alderen 9 til 14 år. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage i sommer-designskolen. Undervisningen, som er uden forælderdeltagelse, varetages af museets dygtige undervisningsteam. Der vil som minimum være to undervisere til stede hver dag.

Tilmeldingsfrist: 5. juli