Sommer­skole Uge 26

Hver mandag kl. 10:00, tirsdag kl. 10:00, onsdag kl. 10:00, torsdag kl. 10:00 og fredag kl. 10:00 i perioden

Kl. 10.00-16.00, hver dag

Der er plads til 12 elever. Man skal være over 10 år.

Designværkstedet
Designmuseum Danmark

2.500,00 DKK incl. moms
Der er tilmeldingsfrist 17. juni.

Book sommerskole uge 26 her

DESIGN DIT EGET SMYKKE

På Designmuseum Danmark kan du lære at designe dine egne smykker. Du får lov at arbejde med de samme materialer som professionelle smykkedesignere benytter; fra plexiglas og laminat til sølv og kobber. Du vil blive introduceret til det at designe som en proces. Vi skal på inspirationstur på museet, skitse, idé-generere og modellere, før vi kaster os ud i at save, ”smergle”, lodde og støbe.

På sommerskolen får du lov at prøve dine ideer af med grundig individuel vejledning, og med de rette værktøjer til din rådighed. Den idé du har inde i dit hoved, vil vi sammen arbejde for at gøre til virkelighed.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med. Det eneste du skal medbringe er mod på at prøve kræfter med noget helt nyt, lyst til at eksperimentere og en interesse for at tænke og arbejde kreativt!

Vi spiser sammen hver dag, og du medbringer selv madpakke. Vi sørger for noget at drikke.