Sommer­skole Uge 27

Hver mandag kl. 10:00, tirsdag kl. 10:00, onsdag kl. 10:00, torsdag kl. 10:00 og fredag kl. 10:00 i perioden

02. – 06. juli 2018
Kl. 10-16, hver dag

Der er plads til 12 elever.

Designværkstedet
Designmuseum Danmark

2.500,00 DKK incl. moms
Der er tilmeldingsfrist 17. juni.

Book sommerskole uge 27 her

Kom og vær med. Du får mulighed for at designe og selv lave dit eget smykke i mange forskellige materialer som fx kobber og akryl. I løbet af ugen gennemgår vi designprocesser, hvor vi arbejder med skitser og modellering og enkle guldsmedeteknikker som at save,file og lodde. Du kommer til at prøve kræfter med det hele. Hvis du har lyst til at arbejde i sølv er det også muligt, dog mod ekstrabetaling.

Vi går på opdagelse i det nære byrum og bliver inspireret af arkitekturen og omgivelserne omkring os. Vi lader os også inspirere af udstillingen Smykkeskrinet og Dansk Design Nu på Designmuseet og kigger på moderne smykker. Vi sorterer i de forskellige idéer og vælger et design, som bliver til et færdigt smykke. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage.

Alle kan være med. Det eneste du skal medbringe, er nysgerrighed og lyst til at lære og eksperimentere – og måske til kaste dig ud i noget helt nyt. Hvert barn får individuel sparring ud fra egne idéer og ønsker. Vi spiser sammen hver dag, og du skal selv have madpakke med. Vi sørger for noget at drikke.

UNDERVISERE

Mette Laier er uddannet smykkedesigner fra Institut for Ædelmetal i 2000, cand.pæd i Materiel Kultur og har haft galleri og værksted i København gennem 15 år. Mette har deltaget på mange danske og udenlandske udstillinger og har modtaget flere priser og legater for sine smykker. Hun har undervist børn og unge i smykkefremstilling i 13 år, samt design på Københavns Erhversakademi.

Anna Sofie Mørch Bendixen er underviser på Designmuseum Danmarks designskole. Anna er uddannet tegneserietegner, og udgav sin debut “Lissi og Kis – Bedste venner for evigt” på Forlaget Forlæns i 2017. Siden 2014 Har Anna organiseret festivalen CPH Zine Fest, der fejrer zines og small-press udgivelser fra hele verden.

Kirsten Rotbøll Lassen er projektansvarlig for Designskolen på Designmuseum Danmark. Hun har undervist børn og unge i design og billedkunst gennem de sidste 20 år. Kirsten har siden 2010 været tilknyttet Designmuseum Danmark som underviser, samt idé- og projektudvikler på undervisningsforløb, der sætter fokus på sansning, fortælling, dialog og refleksion. Kirsten er udøvende billedkunstner og uddannet i Design og billedkunst fra DPU, kunst- og kultur lederuddannelsen og cand.pæd. i Materiel Kultur.