Sommerskole uge 31

Hver mandag kl. 10:00, tirsdag kl. 10:00, onsdag kl. 10:00, torsdag kl. 10:00 og fredag kl. 10:00 i perioden

Kl. 10.00-16.00, hver dag

Der er plads til 12 elever. Man skal være over 10 år.

Designværkstedet
Designmuseum Danmark

2.500,00 DKK incl. moms
Der er tilmeldingsfrist 17. juni.

Book sommerskole uge 31 her

På denne sommerskole kan du bygge en skammel som vist på billedet og selv designe sædet. På Designmuseum Danmark kan du lære at arbejde med træ og polstring, når du over en uges sommerskole bygger din egen skammel. Du får lov til at prøve kræfter med et håndværk i 1:1

format, når det rå træ skal forarbejdes og forvandles til et møbel hvor form og funktion går op i en højere enhed. Du vil blive introduceret til snedkerteknikker, professionelt værktøj og træsamlinger

med inspiration fra andre kulturers håndværk. I løbet af vores arbejdsproces vil vi også reflektere over træets rolle i menneskets liv. Hvad bruger vi træerne til og hvorfor er de så vigtige for os? Alle elever vil komme hjem med et smukt og brugbart møbel, og et konkret bevis på at de har evnerne til at forme træ om til ting. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med. Du skal blot medbringe nysgerrighed og lyst til at eksperimentere og lære. Vi sørger for at alle får den vejledning og sparring det kræver at komme succesfuldt i mål med sit projekt. Vi spiser sammen hver dag, og du medbringer selv madpakke. Vi sørger for noget at drikke.