Det sker

Sommer­skole Uge 32

Hver mandag kl. 10:00, tirsdag kl. 10:00, onsdag kl. 10:00, torsdag kl. 10:00 og fredag kl. 10:00 i perioden

Tid
05. – 09. august 2019
Kl. 10.00-16.00, hver dag

Der er plads til 12 elever. Man skal være over 10 år.

Sted
Designværkstedet
Designmuseum Danmark

Pris
2.500,00 DKK incl. moms
Der er tilmeldingsfrist 17. juni.

Book sommerskole uge 32 her

 

På denne sommerskole kan du bygge en skammel som vist på billedet og selv designe sædet.

På sommerskolen arbejder vi med træ og polstring.

Vi laver en skammel af træ med et betrukket sæde, og vi arbejder med samlinger, hvor træet låser og holder sig selv, så ingen skruer eller søm er nødvendige. Polstringen af sædet bliver af stof, der passer til dig og i de farver, du kan lide.

Træets betydning

Ud over at arbejde på et konkret og brugbart møbel, som kan tages med hjem og bruges i mange år, stiller vi skarpt på træets betydning og opbygning.

Træer er noget af det vigtigste for os mennesker. Hvis der ikke var træer og planter på jorden, kunne vi ikke leve og trække vejret. Træer og planter optager CO2 og producerer jordens ilt. Ilt er den luft, vi trækker ned i lungerne.

Mennesket bruger træ til at bygge. Bygge huse, bygge hjul, bygge møbler.

Der har altid været mennesker, der har arbejdet med deres hænder og skabt ting af træer fra skoven. Det er en fantastisk fornemmelse at kunne vælge et råt stykke træ og lave det om til lige det, man drømmer om.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, og alle kan være med. Det eneste du skal medbringe er nysgerrighed og lyst til at lære og eksperimentere – og måske kaste dig ud i noget helt nyt. Hvert barn får individuel sparring ud fra egne idéer og ønsker.

Vi spiser sammen hver dag, og du medbringer selv madpakke. Vi sørger for noget at drikke.